;) Každému z nás se Kacurko sem tam vloudí nějaká chybička,hrubka a překlep. Takže si Noris z toho vůbec nic nedělej. Jinak je fajn tvé upozornění na chybu v literatuře, to jsou jistě chyby pro numismatiky daleko podstatnější. Díky.

:shock: O hlboký obdiv ku Tvojmu diplomatickému príspevku.
Dáma sa pozná aj na dialku škoda,ale pre nemoc som nemohol skutočne doraziť na Vašu zakladaciu schôdzu fandou PG.,ale bude pre mňa potešením niekedy ťa stretnúť "Live" Michaela.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Děkuji Grofik, jen s tou dámou přeháníš, měl by jsi vidět,jak moji dva berani (manžel a syn, oba ve znamení berana = životní zkouška mojich nervů ) tak 1x-2x do roka stojí doma v pozoru a hromy a blesky i s pár ku.eskými slovama z té dámy u nás lítaj. 😈
Je škoda,že jsi nemohl přijet do KH , velké potěšení by bylo i na mé straně.😃

Pomôžem si citátom môjho obľúbenca Wericha:
Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada sice vaše problémy nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.🙂
Ďalší môj obľubený.
Když muž nemá rozum, musí být žena vynalézavá. Když žena není vynalézavá, musí mít muž rozum.🙂
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

promiňte mi pokuď jsem nekoho urazil svou hcabou znalostí gramatiky
myslel jsem si že zde mluvíme o mincích
osobně jsem víc naštvaný pokuď někdo používá výrazy které ve slovníku nenajdete
mimochodem všimli jste si toho že na dotaz mi nikdo z Vás neodpověděl (ikyž si myslím že jste se stím již setkali)

Grofik
pojednání pěkné a informativní
co se mincí týče je zajímavé taky to že byly zavedeny mědáky, státní dluhopisi, papírové peníze, změny ve váze Au, Ag mincích, nové nominály, 15.krejcar měl hodnotu 17ti krejcarů ( u jiných nominálů podobně), těch věcí bylo mnohem více
myslel jsem si - asi špatně, že bych je zde mohl časem rozebírat
pokuď jsem nadělal další gram. chyby tak je prosím opravte
s pozdravem a přání úspěchů ve sběratelství Noris
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.