Drtivá většina dat z toho disku je zachráněna. Dávám to postupně do kupy. Nejdříve ale ty pracovní věci, pak přijdou na řadu ostatní. Zatím to všechno mám (práci i koníčky) různě po papírech, sešitech, telefonech, tabletech a jiných nových souborech. Práce sice po chvilkách, ale asi na 1/2 roku.
Hlavně nepište: "Zálohuj, zálohuj, zálohuj, ...... " . Njn, on to člověk furt odkládá, až najednou ......

Tak já to teda nepíšu 😉 😁

Vyměním 100kč s přitiskem. Sháním: M04...09..11..12..18..20
Mám na výměnu:
M01..02..03..05..10..13..14..15..17..19..23..24. Prioritně sháním M11, vyměním klidně i za více bankovek.
Koupím nebo vyměním. Pokud náhodou někdo máte na výměnu (prodej) napište mi prosím na e-mail : 120michal@seznam.cz

Po roce jsem se sem mrkl. Ja jsem zase nemyslel tu grafiku, ale že si dnes kdekdo nechá vytvořit bankovku a vydělávána ni. Ja preferuji vydané od ČNB nebo STC a ne ty co si ji nechají soukromě vyrobit u STC.

Právě se divím, že STC vydala i nepřijatý návrh. Takže je to nakonec přijatý návrh STC? Ja tam na eshop pravidelně chodím, ale nikdy jsem to tam neviděl prodávat.

To je zakazkovy projekt u STC - objednas/zaplatis/odneses a pokud nebudes chtit (a to urcite neco stoji), aby to jeste STC nabizela na shopu, tak to nabizet nebudou.

Proto jsem měl spíš použit slovo pseudoprodejci. Chápu, že to něco stojí, ale kolikrát se snaží vnutit v titulku, že je to vzácný, nevydaný návrh atd. . Ale pokud to někdo chce, tak ať si to koupí.
Ja preferuji jen od čnb či stc. Ale je pravda, že tu bankovku co ukázal na fotu Majky je opravdu nerealizovaný návrh co STC vydala. To jsem nevěděl a nechal jsem si to potvrdit od nich.
Například tato viz odkaz není od nich, ale asi od soukromnika.
quote=jirka72]
To je zakazkovy projekt u STC - objednas/zaplatis/odneses a pokud nebudes chtit (a to urcite neco stoji), aby to jeste STC nabizela na shopu, tak to nabizet nebudou.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.