Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#351 6. 8. 2015, 18:32
grofik: na to se dá říct jediné, není to pravda, mitom07 tam dlouhodobě dělá bordel též, včetně mnohonásobného porušení různých pravidel.

Mitom07 si založil vlastné vlákno o meteoritoch a písal si tam, mne to nevadilo problém a urážanie nastalo až po príchode iných pánov.

Páni nech si založia vlastné vlákna a rozvíjajú svoje mimo galaktické teórie a bude kľud , ako pri krtek88 .

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
karelpa

Uživatel

Zaregistrován:
29. 12. 2014

#352 6. 8. 2015, 19:43

myslím, že jsme už si dříve vyjasnili, že založení dalšího vlákna nic neřeší. Řěšením je nové téma s jiným moderátorem, který bude schopný usměrnit vzájemné napadání.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#353 6. 8. 2015, 19:46
Návrh pre Admina ; založiť samostatnú tému o Meteoritoch a všetkom mimozemskom .

Od 19.7 . je posledný návrh pre admina. .😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
achondrit

Uživatel

Zaregistrován:
2. 5. 2015

#354 7. 11. 2015, 12:14
Ono s ohledem na to, v jakem duchu a na jake urovni se v dane sekce debata vede, me napada, jestli neni mitom07 a achondrit jedna osoba? A neni dokonce grofik, achondrit a mitom07 jedna a ta sama osoba? A co na to Jan Tleskac?🙂

Tak tyhle spekulace jsou případem pro Dr. Chocholouška. A milý pan Grofik nemá pravdu. Nepíšu zde souběžně s několika aktivními nicky. Vždy jsem vystoupil s jedním nickem a až poté, co byl zablokován, jsem si vytvořil jiný. Bohužel vesmirek a chondrit si zde neškrtne, protože při přihlášení do sběratele se mu ukáže že je banned, tudíž se ani nenaloguje a nemůže už nic vkládat. Takže nyní mám aktivní nick achondrit, ostatní dva jsou bloklé. Žádné tři nebo čtyři přezdívky, jak uvdí Grofik. To je lež.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.