Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith

Mám tři pohlednice a nevím kdo je na nich vyfocen, jedná se o známou osobu? Zadní strana čistá, bez jakéhokoliv popisku. Hodně mě zajímá hlavně ten první a poslední, dva muži? Díky za rady Vláďa
Obrázky:
Sbírám zejména pohledy obce Výčapy u Třebíče, zajímám se hlavně o hospodu ve Výčapech i o fotografie a jiný materiál.
Za svůj život jsem sbíral kde co, někdy déle větší sbírka jindy okrajově. Zajímají mě i starožitnosti. Vláďa - LadysB@seznam.cz

Díky chlapci....a ti dva dole, stále si říkám že mě to připomíná herce ze seriálu Slováco sa nesúdí.....ale můžou to být obyčejní lidé NO NAME.
Sbírám zejména pohledy obce Výčapy u Třebíče, zajímám se hlavně o hospodu ve Výčapech i o fotografie a jiný materiál.
Za svůj život jsem sbíral kde co, někdy déle větší sbírka jindy okrajově. Zajímají mě i starožitnosti. Vláďa - LadysB@seznam.cz

Díky všem za rady a typy Vláďa
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.