Moderátoři: smith

Jo jo já chodím pouze ke dvěma..... Jeden je hned jak " štípou" lístky po pravé straně ( má 3 stoly mincí a 2 albumy bankovek ) přesto má občas v nabídce velmi pěkné a zajímavé bankovky.
A pak ten vzadu v sále ( asi 5 řada ) 6 velkých albumů a hoooodně dobrý výběr. Ceny u těchto dvou jsou na " optimální" výši. Zbytek má většinou ceny dost napálený :-(
Pár, opravdu pár přebytků naleznete zde:
www.bankovky.ic.cz

Nejsem 😆 Už to vidím.... tím "podívat" jsem myslel, prostě tam jet něco si koupit do sbírky apod. Já bych se tam jel podívat, kdyby jel někdo se mnou, ale nudit se 2 hodiny při cetě do Prahy a potom zase další dvě při cestě zpátky....to se mi neche 😁

Tak kdo bude na Sběrateli už zítra? A když tam budu tak později to nebudemít smysl => bude to vykoupený😉 😁 😁 😁
Pecunia non olet
http://moneta-augusta.net/

:) také jsem sám zvědavý co ve finále nakoupím... budou krejcárky... můj problém je teď, že pracuju přes týden v pevnou dobu, což jsem dříve neměl. To znamená, že odpadly návštěvy všech numis obchodů, které mají otevřeno do 16 - 17 hod😞 Vždycky jsem si říkal, proč tolik lidí nakupuje na aukru, když jsou obchody na to a teď už to vím😃 aukro bylo jediné východisko a tam toho věru moc není... respektive ne to, co se mi hodí, protože takové ražby co chci, tam je jedna za půl roku...
Takže abych to shrnul, výroční Sběratel je pro mne jako vyvedení z temnoty🙂
..::R::..
robert.kurucz@email.cz

Samozřejmě, že tam zítra jedu. Sice si vždycky říkám, že příště nepojedu, ale stejně mi to nikdy nedá. Nejvíc mi tam vadí to, že všechny stánky zablokujou maníci, který přebíraj krabice drobáků po 1,-Kč a na klidné prohlédnutí albumů, kde je něco zajímavého, se smrtelník s mojí postavou jen tak snadno neprobije.
No ale zítra tam jedu hlavně prohlédnout nové knížky ( a samozřejmě si jich i pár přivést ). No a pokud tam bude nějký pěkný penízek, tak samozřejmě nepohrdnu.
Nerva, doufám, že se tam potkáme.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.