chvalabohu tato tema je bez moderatora 😁 takze je mi to fuk
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

aha takze za euro sa tu nemozem bit, ale cesku korunu si tu mozte obhajovat? odporucal by som trosku tolerancie 😉
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

jano7B9 napsal/a:
haha hlavne ze to plati aj naopak...nedajboze aby nejaky slovak napisal zle o cesku 😁 uz si jednoducho zvyknite ze tu mate oponenta vo vasom jednotnom stade 😈
no právě, že to naopak neplatí 😉 Česi mají nadhled a smysl pro humor, narozdíl od tebe. Jakmile se člověk jen trošku zmíní o Slovensku, tak se 100% jistotou vypěníš jak papiňák a začneš kolem sebe prskat a kopat jak pětiletej fracek na pískovišti ... zkrátka s tím svým nacionalismem by jste se měli s Grofikem jít někam léčit 😉

Šenfi napsal/a:
no právě, že to naopak neplatí 😉 Česi mají nadhled a smysl pro humor, narozdíl od tebe. Jakmile se člověk jen trošku zmíní o Slovensku, tak se 100% jistotou vypěníš jak papiňák a začneš kolem sebe prskat a kopat jak pětiletej fracek na pískovišti ...
zkrátka s tím svým nacionalismem by jste se měli s Grofikem jít někam léčit 😉
Co se týče názoru na jana7B9 souhlasím, ale u Grofika bych to tak špatně neviděl a zastal bych se ho, s ním se dá většinout diskutovat a ač to občas také přepískne(no měl by si dávat pozor, ale kdo z nás ne?...), lze to většinou snad ještě omluvit.
Bohužel jano to většinou silně přehání, škoda... 😕
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Tan co, udrží si v Řecku své důchody v této výši...?
Obrázky:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Šenfi si totálne mimo mísu.🙄
Moja nebohá mamička bola čisto madarsky hovoriaca ,čiže problém juhu mám vyriešený a od konca 18 storočia sme vlastnili nejaký závod pri Prahe tak aj problém zapadu od rieky Morava je vyriešený???
Určite nebudem ticho pokiaľ niekdo napíše blud ,že Madarsko je jediný nástupnícky štát Uhorského štátu to by sa mohlo hovoríť aj v prípade Česko-Slovenska ,že jediný nástupnícky štát je Česko.😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

tak sem vlož citaci, kde jsem uved, že:" Maďarsko je jediný nátupický stát Uherska", tohle bych nikdy nenapsal😉
podle tebe píšu bludy, budiž, ale narozdíl od tebe aspoň nikoho neoznačuju za nacistu jen proto, že vystupuje proti nesmyslnému zákonu o utlačování Maďarštiny. Moje rodina v Sudetech vlastnila po celé generace velkosstatek. Dva bratři mýho dědy umřeli ve válce, za protektorátu jsme několik sousedů zachránili od nasazení v reichu a i přesto nám dav čecháčků hned po ústupu Wehrmachtu vyraboval a vykrad statek, zmlátil celou rodinu a změstnace (jeden z nich za týden na následky umřel), mimochodem včetně 75 leté prababičky (poloviční Češky). Rok na to téměř celou rodinu odsunuli a ukradli hospodářství.
Nevíš, jaká byla perzekuce Němců po válce, masakr v Ústí nad Labem apod.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.