Určite nezabúdame,aééééé EU je projekt po ´vzore USA (spojenie štátov v jeden celok) ,len nie je jasná posledná etapa?
USA mali zaverečnú fázu zjednotenia sever proti juhu , naša varianta môže byť východ juh proti západu.🙄 😈 😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

grofik - ja som to nemyslel ako reakciu na príspevky v tomto vlákne, ale všeobecne.
Silne mi to pripomína združstevňovanie v 40 a 50-tych rokoch min. storočia. Možno pôvodný zámer nebol zle myslený, ale ako to dopadlo? Každý by si mal hrabať na svojom piesočku a hlavne každý by sa mal zakrývať perinou na akú má.

to Brett; Gréci,Portugalci atd..... boli skôr v perine ako my okolo,zatiaľ ich mole trošku vyžrali perinku pokiaľ chceme (nechceme) musíme doplniť períčko na spoločné zakrývanie.....😉
Ale smerovanie EU je jasné pokiaľ chceme byť samozrejme aj my súčasťou spoločenstva.
Amikom taktiež hrozí bankrot ,ale urobia všetko preto aby to zaplatil niekto iný ,určite im nevonia momentálna solidarita EU ,lepšie sa hrá na pokles lokálnej meny ako určitú silu.
Nakoniec nadarmo neinvestovali peniaze do tel. spoločností .............
Nakoniec € je ok. ako platidlo akceptuje každý štát vo svete ,nemusíš meniť na dovolenku na díško pre hotelového pinkla stačí mať patričné drobáčiky vo vrecku .😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.