neotravuj tu dokola s tou kopií(jako by to nestačilo 1x)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

milous, pokud je ta aukce vaše, tak propagujete vlastní aukci, což na tomto fóru není povoleno.
Mimochodem, popis aukce "bankovka je nepřehybaná. dostanete to ,co máte na obráku. Našel jsem ji u dědy na půdě. Nejsem znalec a nevím ,jakou má cenu." znamená buď
a) prodejce opravdu neví, co prodává - a pak je krajně neseriózní, resp. nemůže čekat, že někdo, kdo je při smyslech, na něco takového přihodí nebo
b) prodejce moc dobře ví, že prodává kopii - a pak je prodejce podvodník.

majkl, to, že nejsem sběratel benkovek a ,,nedělám do toho ještě přece neznamená,že to nikdo nekoupí a nebude ,jak vy říkáte, při smyslech. Připouštím,že jsem přidal ne zrovna profesionální popisek,ale co jsem měl podle vás tam dát? Poraďte laikovi,když se v tom tolik vyznáte...

Já se v konfederačních dolarech nevyznám. Dráček píše, že jde o kopii, na mně ten obrázek taky tak působí. Já bych postupoval tak, že bych se napřed zeptal (a nechal nás posoudit podle kvalitního obrázku) a teprve podle výsledku věc buď dal nebo nedal do aukce. S odpovídajícím popisem (= je / není kopie). A rozhodně bych tady svou vlastní aukci nepropagoval. Howgh.

nemusím sbírat ani CSA(Konfederaci), abych neviděl hned na letmý první pohled, že nesedí už ani způsob tisku používaný pro tisk této bankovky...(nehledě jistě na mnohé další věci pokud by si kdokoliv dal práci to porovnávat)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Netreba sa ani priveľmi namáhať - podpisy a čísla neboli na origináloch tlačené.
ale dopisované ručne.
http://i.ebayimg.com/t/1864-5-DOLLAR-BILL-RICHMOND-CONFEDERATE-CURRENCY-NOTE-CIVIL-WAR-PAPER-MONEY-T69-/00/s/NjEyWDcyNA==/$(KGrHqR,!iYFCSb7RdZPBQwUs(Uh Q~~60_3.JPG
Na vystavenej kópii je evidentné, že číslo a podpisy sú súčasťou tlače.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.