Ale to už lidé sbírají, stravenky, šeky atd. Ale není jich tolik, jako filatelistů, numismatiků a nás notafilů!😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Proto mě hned odradil, když ji prodává ještě někde jinde! Nesmysl to není, ale nevím, jak by zdůvodňoval nejvýš přihazujícímu, že ji už prodal jinde?!😲

Zrovna jsem byl v lékárně na "Karláku" a měli akci, slevu na živočišné uhlí o 50%!😉 Toaletní papír, je už nyní pěkně drahý, asi se vrátíme k Rudému právu!😁

Myslím, že po této aukci, si raději nechám tu 10 Kč 1927 s. O, než bych ji vyměnil za legionáře ve stavu 3???. Ale kdybych prodal to zlato, tak bych si legionáře dopřál. Bohužel to nevyšlo. Zlato jsem sbíral / nebo sbírám/ pouze jako investici, nic mi to neříká, raději si prohlédnu pěknou bankovku, než zlatou minci.

Jinak když se to tak vezme, tak často se najdou nějaké vzácnější série z nějakého nominálu. Jako příklad např . 100 Kčs 1961 s. G se dá koupit za 120,- Kč, s. B 41-60 se prodala naposled za 22.500,- Kč. U 50 Kčs 1964 je to podobné. 10 Kčs 1960 rozmezí 40-3900,- Kč. a td.

Ak má niekto ( kto to nevidel, alebo v rámci nostalgie :-) ) záujem pozrieť si 7. časť Majora Zemana - MĚDIRYTINA :
http://www.ulozto.sk/hledej/?q=medirytina
Ak by mal niekto pomalý download tak to mám vo veľkosti 107 MB - mohol by som to potom dať na ulozto.

To asi nebyl dobrý kup. Dokonce si myslím, že ta 20 ks 1939 je taky po oběhu?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.