Máte pravdu, zhodnocení je to slušné. Ale to, že jsem ji koupil tak levně bylo dáno i tím, že obchodník horko těžko určoval cenu prodeje, když neměl podle čeho ji určit, když se nikde neprodává. Na pomoc si mohl vzít jen katalog a ten také není úplně přesný s cenami u bankovek, které nejsou na trhu.
Teď již ale vím, že to byla má první a zároveň poslední série O, těžko se už někdy k nějaké dostanu. Ale kdo ví🙂

jeste jsem zapomnel na jeden kus serie O, ktery jsem drzel v ruce, asi rok zpatky. Stav byl rekneme 5+ a cena 3200,-
Bohuzel zrovna v miste te serie to bylo tak vydrene, ze slo s bidou poznat, ze to je serie O, ale byla prava ..

Numpszi: Tak jsi si udělal reklamu a hurá s tou první O153 na aukro...😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Bolo tu napísané o tom predaji 10/1927 s.O dosť, ale zaujímal by ma názor zberateľov na to či si myslia, že táto jedna aukcia určí cenový trend tejto série. Ja osobne si netrúfam predpokladať či táto jedna aukcia ovplyvní cenový trend do budúcna z dôvodu, že je veľmi veľká cenová medzera medzi druhým a tretím najvyšším prihodením. Bolo by to predsa len iné keby bolo napríklad 5 alebo viac prihodení cez hranicu 60 - 70.000 ...
PS: Podobný príklad je aj tá aukcia, čo sem dal acme2000
http://aukro.cz/item1366844910_tuzex_poukazka_50.html
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.