No řekl bych, že pro Evropu bude cena zase vyšší, jako minule a pro vysoké poštovné se to posílat z USA nevyplatí, jedině to dovést, pokud tam někdo jede...
a cenové relace stejně oproti trhu u 2/3 věcí nesouhlasí(pokud nenastala změna proti minulým létům a to dost pochybuji), takže stačí kupovat cca 1x za 3-4 roky 😕
Ale za těch 700Kč pokud by bylo včetně poštovného bych nespekuloval a koupil...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Oficialni cena je vyssi i pro Ameriku tedy nejakych 55USD,ale americky amazon ma katalogy od KP vzdy levnejsi.A i pres postovne se to z USA vyplati objednat.Postovne je okolo 8USD.

No to poštovné za balík z USA jen 8dolarů se mi nezdá, bývalo to po zdražení sazeb US pošty cca 20-25dolarů...

Zda,nezda ale je to tak.Pro jistotu sem na amazonu katalog hodil do kose a dosel az k bodu kdy se potvrzuje platba postovne bylo 7,98 coz presne odpovida cenam za postovne ktere ma amazon na svych strankach.

pak je to za těch cca 900Kč celkem rozhodně zajímavá nabídka...

na amazon.de je prodejní cena 46€
http://www.amazon.de/Standard-Catalog-World-Modern-Issues/dp/0896898377/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=books-intl-de&qid=1240946570&sr=8-2
P.S. Lze z toho US amazonu platit skrze Paypal? (předpokládám, že snad ano...)

Ne, nic takového tam není, musíš si u nich zaregistrovat kartu VISA nebo MasterCard. A pak jako u paypalu se ti to odečte z účtu, nakupuji tam od roku 1998 a dusud žádný problém.

Pokud nechvatas tak ti ho az budu objednavat z amazonu muzu vzit.....
Datum vydani je 10.cervna.

Děkuji za nabídku, pokud by to nebyl problém budu rád jen než ho budeš objednávat, tak mi v předstihu sděl číslo svého účtu, na který zašlu příslušný obnos v Kč - Dík 😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.