Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Obrazy dej do obrazů, ale ani nemusíš. O tyto náboženské motivy není žádný zájem, protože to je tisk. Cena , když to vůbec někdo dá je 150 Kč.

Děkuji nick1 za foto krásných hodin.
Nalezl jsem v jednom antiku tyto hodiny za hodně slušný peníze a oboje šlapou. Psal jsem jim, ať pošlou foto strojku a jinak ty první jsou za 7000tis a ty druhé secesní za za 4000kč
Navíc je antik kousek od mého bydliště, takže po novém roce tam hned jedu. :-)
Obrázky:

Ty altdojčky si myslím nemají původní korunu (nástavbu), ty secesní jsou jen chodové , takže nebijí. Říká se jim slangově ložnicové a je to taková klasika bedny. běžná. K těm aldojčkám nástavba se dá koupit v replice, kterou musíš domořit k barvě bedny cca 1000 - 1500 Kč, takže počítej s investicí. Zkus to stáhnout na ceně, já myslím, že by jsi to ukecal.

Dneska ráno jsem o tom psal Nickovi a vzpomenul i diskuzi tady,jak píšeš že ceny starožitností jsou furt malé a i já tam píšu o nábytku. Ale hodiny se už roky drží na nějaké hladině,neustále pomalu stoupají a ted opravdu docela vystřelily. Ty hodiny GB za těch 13 000, tak do těch bych klidně šel. Viděl jsem je prodat i za víc jak 20 000. Já s těma mojima měl štěstí, nefunkční před opravou za 4300. A jen o týden později se jen tento typ strojku se závažím a kyvadlem vydražil na Aukru za myslím 5500. A to je už víc jak 2,5 roku zpět. Ty z toho antiku nejsou vůbec špatné. Oni to tam kolikrát mají roky a neaktualizují ceny. Taky jsem už tak párkrát výhodně koupil..akorát ty altdojčky mají podle mě nepůvodní vrch, že ta řezba bude dodělávaná. Možná by m víc zajímali ty secesní jednozávažovky, jsou hezké a člověk je může pověsit i do ložnice. Pro mě kolikrát mají jednozávažovky větší cenu než dvouzávažovky.

Tak děkuji za cenné informace. Ty altdojčky asi opravdu nebudou mít původní vrch, toho jsem si ani nevšimnul. Je to tím, že v tom ještě neumím chodit. No uvidím, po novém roce tam zajedu a třeba je koupím oboje za ty peníze.
Moc Vám všem děkuji. Hodně jsem se tu dozvěděl. :-)

Tady mám uplně původní altdojčky s poněkud atypickým vrchem. Je to GB a mají zvuk jak zvon. Pověsil jsem vedle nich houslovky, už tu dnes na jedné fotce jsou ale tehdy ještě nešly..připadá mi, že ten vrch na těch altdojčkách v to antiku bude z něčeho takového jako ty houslovky akorát zařízlý do roviny a dopasovaný nahoru.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.