Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Taky to dělám tak podobně. Většinou ještě těžím z veteše na fichtly a škodovky,takové drobnosti poprodávám a pak si koupím třeba další hodiny nebo jinou starožitnost.A taky jsem dřív chodil přes víkendu na brigády ke kámošovi jezdit s Tatrovkou..svážet dřevo z lesů,stavby apod. Jenže už ji nemá tak je to pasé. Ale občas jsem bral i z rozpočtu doma na některé kusy. Zatím mám samé věci co nechci prodat, i když mám tu ted jakýsi obraz kterého bych se potřeboval zbavit. Ale to bude stokorunová záležitost.

Tak ukaž ten obraz a třeba to nebude nezajímavé, co ty víš..

Jo, ten obraz a foto podpisů autora jsem klidně hoďte.
Pokuď se budete chtít zbavit nějakých hodin, tak bych klidně jedny koupil. Ono na tom aukru a dalších serverech jsem nějaké našel, ale má strach, že koupím nějakou předělávku, jestli rozumíte. Jedny hezké biedermeierovky jsem nalezl, tak jsem dal dotaz na cenu, takže uvidím

Ty budou drahé..rozhodně bych s nima nešel pod 20 000. A pokud by v nich byl třeba měsíční stroj, tak cena bude obrovská. Já kdybych se zbavoval hodin, tak by připadali v úvahu jedině jedny secesní myslím z roku 1920 a ty jsou takové fakt obyčejné, ve sbírce je mám proto, že jsou to půlky a odbíjejí zvlášt dvěma kladívky a mají krásný zvuk. Ale kdyby na to někdy došlo,šli by první - to jsou ty na modré zdi. Biedery mám taky a kdybych je prodával, na rovinu bude cena 40 000 a je mi jedno, že to budu inzerovat roky. Pod cenu bych s nima nešel. A co říkáte na ty s tím tlačeným závažím? Je to secese s historismem, vyrobené po roku 1890. V inzerci se objevují, jsou docela hezké a taky ne tak obyčejné jak třeba altdojčky. Myslím, že ty nejsou špatná investice. Zpracovávám ty fotky toho obrazu tak to sem teda taky hodím na stránky a dám sem odkaz.
Obrázky:

Tady je link k tomu obrazu https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/viktorin-mazanina-ohodnoceni-34811

Ano, asi nebudou levné. Pokuď mě je pán nabídne do 20tis.,tak bych do nich šel a na příští vánoce už dárek nechci. :-)
Ty s tím zlacení jsou také biedery cca 1840?
Ty poslední Vámi vyobrazené jsou moc pěkné,ale je vidět, že se tam dle mého laického názoru tluče secese a historismus.
Já bych šel do čistého stylu,buď secese, nebo bieder.
Ten obraz bude dle mého názoru opravdu stokorunová záležitost.

Jo,těch 1840 by to být mohlo ty Biedery. Koupil jsem skoro za směšnou částku ale sypali se z nich piliny a byly plné červotoče..Ano, jsou tam dva směry a stejně tlačené závaží i strojek může být v secesní bedně nebo této. Secesní mám i tyto,ty jsem kupoval jako první ale byla to skládačka,tady Nick mi je pomohl vrátit do původního stavu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.