Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Tak jsem byl domucen se hodin zbavit. Žena to doma nechce a dostal jsem na výběr. Buď hodiny nebo ona. Dlouho jsem ale přemýšlel 😁😁😁
Fenix188 napsal/a:
Takže je to v pořádku,takto to má vypadat. Chybí jen ta vteřinovka. I ta středovka bude v tomto případě nejspíš originál. Bylo to levnější, než dělat smaltovanou.

Tolerantní ženy jsou holt vzácné a každý nemá takové štěstí 😉. Za kolik šli do světa, jestli se můžu zeptat?

Přesně, tolerantních je málo. Kolik hodí ještě nevím. Hodil jsem je na aukro, tak se uvidí. Je to tam do 16.Ale aby mi leželi ve sklepě, tak ať rači udělají někomu jinému radost. Je jich škoda.

Měl jsi sem dát i její fotku abychom ti mohli poradit čeho se zbavit 😉
Hodiny jsou to hezké, nejedí a nemluví 🙄

Teď sem dostal nabídku na tyto malé hodiny. Myslíte, že to má cenu kupovat. Plus strojky do nástěnných a krbovych hodin. U první a poslední fotky bych potřeboval poradit, jaký je výrobce. Děkuji za informaci.
A moje pendlovky už jsem oplakal, tak se dívám po něčem jiném zase.
Děkuji za příhoz v aukci 😄
Obrázky:

Vydrazily se za dobrou cenu nakonec, samotného mě to překvapilo. První strojek je Tik-Tak, pravděpodobně z kuchyňských porcelánových hodin, nebo nějakých plechových, druhý je Japy Freres z tzv. Pekařských hodin. Plechové závěsné hodiny, tvar koule.. Hodiny samotné na foto - záleží na vás, jestli se vám líbí. Francouzských hodin je na trhu dost.

Dobrý den,
můžete mi prozradit, kde se v Rakovníku dá objednat na zakázku starý ciferník k hodinám?
Děkuji Červený
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.