Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Já jsem také spokojen, pořídil jsem si ty menší hodiny vyrobené okolo roku 1860. Jejich cenu se mi nakonec podařilo ještě snížit. Sehnal jsem i hodináře specializujícího se na starožitné hodiny a předběžná kalkulace dle dodaných foto je příznivá :-). Jen si budu muset nějakou dobu počkat, než se na mne s opravou dostane řada.
Do budoucna plánuji ještě nějaké hodiny ze začátku 19. st., pravděpodobně sloupkové - na jedny bych snad místo někde našel :-). Teď mne čeká prostudování doporučené literatury od Fenixe.

Mlok21 : Psal jsem email. A jelikož už to zde utichlo,všichni mají hodiny, tak vám chci všem pánové poděkovat za příjemnou diskuzi,kterou jsem si zpříjemnoval čas během svátků a po svátcích 😎 . A jsem také rád, že nový rok přinesl nějaké další příznivce staré kvalitní práce. Těším se na další diskuzi s vámi a doufám v další nové příznivce starožitností a starých hodin🙂 .

Já musím za sebe také poděkovat Vám všem, co jste se mě ujali a ze začátku pomohli při nákupu prvního kousku.
Dozvěděl jsem se hodně a za to ještě jednou moc děkuji.
Určitě to nepřijde v niveč a slibuji, že tomuto druhů sběratelství se budu dále věnovat. Je tam to pojítko historie a sběratelství, což je moc krásné...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.