Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

Tak přátelé,už je mám doma a tak po hodině jsem je rozjel. Stále se tak po třech minutách zastavovaly. Nakonec jsem bednu natočil asi o dva centimetry na levo, takže čepík na kyvadlu nebyl ve středu a už jedou asi hodinu a mají krásný zvuk. :-) Asi jsem se zamiloval a žena dnes bude spát sama v posteli, protože já budu poslouchat to tikání a kochat se tou krásou. Jo a omlouvám se za neodborné názvy součástek, knihu už mám na cestě, takže potom budu studovat.
Jo a děkuji Jirkovi za hovor a že mě navigoval..😁
Obrázky:

Je mi jasné, že teď neodpovíš, protože fascinovaně čumíš na ty krásné hodiny a posloucháš tikání ... dělají tik - tak. nebo tak- tik ? To první je správně ... kamaráde já mám tak vycvičený sluch, že hodiny slyším , i když mi z televize duní Judas Priest😃

Ešte by som to nebral za miniatúru, ale takýchto ciferníkov je menej ako bežnejsie 18cm.Ja by som povedal tých 13cm už je miniatúra.

jardelll napsal/a:
Tak přátelé,už je mám doma a tak po hodině jsem je rozjel. Stále se tak po třech minutách zastavovaly. Nakonec jsem bednu natočil asi o dva centimetry na levo, takže čepík na kyvadlu nebyl ve středu a už jedou asi hodinu a mají krásný zvuk. :-) Asi jsem se zamiloval a žena dnes bude spát sama v posteli, protože já budu poslouchat to tikání a kochat se tou krásou. Jo a omlouvám se za neodborné názvy součástek, knihu už mám na cestě, takže potom budu studovat.
Jo a děkuji Jirkovi za hovor a že mě navigoval..😁
Obrázky:
Prajem vám, aby ste sa z nich dlho tešili! 🙂

No hele Jirko, máš pravdu.Až teď jsem odtrhl oči od zdi a zase čumím do mobilu.Jinak dělají tik-tak,ale až po otočení bedny a hodně pokusech.
Ráno ti udělám budíček, to jsem ti slíbil😁
Jinak Vám všem děkuji za názory a rady a jistě tyto hodiny nebudou poslední-:)

Jak budu u počítače zitra tak to prohrabu 😉 . Ale pokud se tomu věnovat nechceš stejne to budou jen nicnerikajici součástky. Nejlíp se to učí tak,že vezmeš nějaký strojek a zkoušíš,porovnáváš s knížkou..chce to praxi,hodinařinu bych nepodceňoval. Takto si to prectes,pokoukas a za měsíc zapomeneš :-D.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.