Tak se už se to žene i k nám, čerstvá novinka z allegro, ode dneška upgradovali systém a jsou zase o něco profesionálnější, příhozy jsou anonymní, podobně jako na ebay. Pro mě jednoznačně pozitivní zpráva, už jen počkat, až to od mateřských sousedů dorazí i k nám.

takze ludia co si prihadzuju sami na svoje aukcie budu este viac chraneny ze🙂
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

asi jediný a docela zásadní mínus, ale popravdě sám jsem tady kdysi reklamoval "podbíjení" cen a přihazování ať už přes svoje dubly nebo přes kamarády, aukro sice účty na několik dní odstavilo, ale to je tak všechno co mohli udělat, těžko se tyhle věci prokazují a pro aukro to bude samozřejmě jen výhodné

Na jednu stranu píšete, že pro obyčejné pozorovatele nebude problém zjistit, o koho se jedná a na druhou stranu vítáte anonymitu...
Navíc podle komentářů stejně může každý zjistit, co jste vyhrál - to nechcete být "jednoznačně identifikován" jako vítěz okamžitě?
Pořád totiž nějak nemůžu pochopit, v čem to bude lepší:(

s těmi obyčejnými pozorovateli to bude fungovat třeba tady v rámci fóra, kdy se sběratelé navzájem znají a podle počtu komentářů si svoje účty můžou poznat, jinak kdokoli jiný jen těžko a když bude chtít někdo vědět, u koho ten předmět, který prohrál, skončil, tak to už obtížně zjistí, tak jsem to myslel, oficiálně se to zavádí proto, abyste Vás nevyžádanými maily neobtěžovali ostatní uživatelé případně abyste nenaletěl někomu, kdo se Vám bude přes mail vydávat za domnělého prodávající a požadovat peníze, asi tak
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.