Musím uznat,že jste opravdu zábavní pánové ! Neznám pojem odstávka p.Kacuro,zato zařizování a lítání,znám velice dobře. A slovo milovník se opravdu povedlo, ale nevím nevím s mou bohatou fantazií, jestli na tom nebyl lépe Gentelman.

Chtěla jsem říct Gentleman, už to zase začíná !!!!!!!!!

Asi ano, když já nemám na kecárnu čas, vařim,uklízím,peru,žehlim,vysávám,péče o dítě,apod. A co jsem na tomto fóru,vůbec nestíhám.Což mi připomělo,že se blíží můj dnešní konec,musím uvařit večeří a spříchodem manžela přichází jeho doba PC. Tak všem pěknej večer!

Tólik lichotek si snad nezasloužím a pevně věřím,že sběratelé jsou normální lidé i bez nějakejch koček, stačí jen normální otevření slušné slovo. Mimochodem kacuro jste mě mile překvapil s tou Michalkou,ikdyž tohle své oslovení moc nemusím,je to od vás hezké.Mohu se zeptat, máte ještě něco jiného společného s japanštinou než je Vaše přezdívka(jméno?)? Ty domácí práce víte taky je nemám ráda,bohužel,nikdo jiný je za mně neudělá, čím dřív je práce hotova,tím více času mi zbyde na užívání si dětství svého malého Šušněte.
A propo, jsem asi opravdu jedna z mála,kdo má na svém dotazu asi 4 stránky,nerada bych tím způsobila nějaký problém.

:lol:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.