Moderátoři: Tomako, acme2000, smith

Profilový obrázek
Aurelian02

Uživatel

Zaregistrován:
10. 2. 2008

#11 12. 6. 2009, 18:20

Nedá mi to, abych na tento příspěvek (viz níže) nereagoval. Cubcurrency se ve svém podpásovém příspěvku nezmínil o celém průběhu naší konverzace. Já bankovku nijak neupravoval, fotku také ne, nic neškrábal a vzhledem k dobrému zdroji ani nezkoumal pod mikroskopem a prodával na Aukru s přesvědčením, že je to tak jak nabízím. Teď to podstatné, když jsem druhý den po osobním předání s kupujícím mluvil, tak nebyla řeč o reklamaci, stále dokola opakoval, že čárka na mé fotce nebyla, na jeho ano, a ve skutečnosti mi mezi řečí říkal, že jsem podvodník. Je pravda, že mě svým jednáním docela dost naštval, proto jsem se neudržel a důrazně se proti nařčení ozval. Načež odešel a při svém odchodu náš výstup komentoval poměrně nevhodně nacionalisticky, že už je to třetí případ, kdy z Čech ho někdo podvedl. Navíc kroutil hlavou a já o to víc. Pokud by přišel a řekl, že se mu to nezdá a bankovka nelíbí, že jí chce vrátit, pak bychom se poměrně rychle domluvili na vrácení peněz, se slušným zákazníkem se umím i slušně domluvit. Já se přece neschovávám, ani nedělám mrtvého brouka, přesto jsem se dočkal sprosté reakce. Myslím si, že reakce typu "Malý hajzlík stiahne chvost a nejako vec urovná, veľký hajzel zaútočí." je opravdu za hranicí slušného jednání.
Na druhou výtku uvádím, že jsem asi stopy lepu u terezínských bankovek lajdácky přehlédl a ihned nabídl výměnu za bezchybné kusy, to ale již nepíše!!
Na závěr musím přiznat, že jsem neseriózní prodejce, když mám "pouze" 99,6 % pozitivní hodnocení!!!

cubcurrency napsal:
Zároveň som kúpil 500Kč 29 sériu A bez dĺžňa. Podrobný scan ukazoval A-čko, nad ktorým boli jasné linky podtlače, tak som to ako nenapraviteľný optimista riskol. Keď som si ju doma zvačšil na 1200 dpi, po jasných linkách nebolo ani stopy, nad A bol fľak a bolo jasne vidno, ako je dĺžeň vyškriabaný. Keďže bol predávajúci na výstave v sobotu v BA, tak som išiel osobne za ním a ukázal som mu to na počítači. Rozkričal sa, že z čoho ho to obviňujem, či si ja myslím, že on, solídny obchodník, má za potreby falšovať veci pre pár tis . korún. Jedná sa totiž o jedného z veľkých českých obchodníkov. Keďže som už raz od neho vydražil Terezín v UNC, na ktorom boli polepené papierové lepky, nie je to náhoda. Malý hajzlík stiahne chvost a nejako vec urovná, veľký hajzel zaútočí. A ja som sa pobral radšej preč, aby ma neporazilo. Doteraz som od neho kúpil za cca 200000,-Kč, viac už nekúpim nič.

Profilový obrázek
mike-p74

Uživatel

Zaregistrován:
12. 2. 2011

#12 19. 2. 2011, 13:48

....................................ssandra19 + vrsk + luka03s = 1 uzivatel AUKRO ??????? ..................................
Co vy na to ?????

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.