Moderátoři: smith

V Brně nějaké kluky znám, špatní nejsou, ale měli by si tam už udělat definitivně pořádek a těch pár nenažraných a nepoučitelných kolegů konečně vyházet od řízení pobočky a aukcí. Kazí nám jméno. Tohle není jediná věc co provedli, spíš špička ledovce, zkuste si třeba u nich reklamovat falsum....

Chlapi možno tomu nerozumiem, ale myslím si, že falzifikáty nevyrábajú ľudia z ulice. Podľa mňa by ste člensky voľne prístupnou databázou urobili capa záhradníkom.😎
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Já myslím že falzifikátor ví kde udělal chybu ale doufá že to projde a většině případů taky jo.😉

petr1596 napsal/a:
...měli by si tam už udělat definitivně pořádek a těch pár nenažraných a nepoučitelných kolegů konečně vyházet od řízení pobočky...
Já tedy nevím jak je to v Brně ale když jsou u nás volby do předsednictva, každý hlasuje jak ovce a jen si tiše říká:
”Hlavně že to nejsem já”
Protože funkce nevykonávají Ti kteří by měli ale ti kteří jsou ochotni.🙄

jak to kde jinde funguje moc nevim (a ani se radeji nestaram), ale uprimne, ono se neni co divit, pokud to nefunguje jak ma zhora, dole to bude makat stezi. s ohledem na zmatky, jake v mnoha vecech panuji a zpusob, jakym se (ne)resi se mi zda, ze na takove funkce hodi spis totalni splachovadlo nez clovek, ktery se snazi delat veci poradne, kdyz uz jim ten cas venuje. verim, ze driv to asi byvalo lepsi.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.