Moderátoři: smith

U vědomí toho, že to mám jen z fotky.
Ona je totiž "taková divná" i ta zadní strana. U takového průměru razidla, to musela být rána kilovým "bac-hamrem" jako z kanonu, a na zadní straně nejsou po té ražbě vůbec, ale vůbec žádné stopy! Na rozdíl třeba od toho presentovaného Ulmu (vždycky je to u pravých kontramerek trochu celé prohnuté od ražby a je to na zadní straně více/méně vidět). To svědčí spíše o tom, že je to jen "vyryté", což je ovšem obvyklá praxe u napodobenin. Také je ta kontramarka "takové rozplizlé" a to i na spodní úrovni, kde by to mělo být ostré, protože se to tam nemohlo ošoupat oběhem.
Taková ta umělá patina tzv. "sirnými játry" je také pochybná, snad má cosi zakrýt..
Po Brněnském štítku s břevny ani stopa. Nebo jsem já "slepej" ???👿 👿 👿
A vůbec, několik pravých Brn už jsem viděl na své ruce, vč. celé Mezníkovy sbírky, ale tohle.....?evil: 👿 🙄 🙄

Dobrý den,co mu říkáte? Váha 28.81g.Pročítal jsem v historii a četl diskuzi ke stejnému typu tolaru i letopočtu,bohužel chybělo foto,v textu byl pouze odkaz na probíhající aukci z aukra bez fotografií,které by bylo možno vždy vidět a v budoucnu porovnat.
Obrázky:

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.