urcite ne i kdyz si myslim, ze mam celkem pekny (i kdyz ne jak ten z ikonky). ja svuj prvni gros (Vaclav II.) totiz koupil za 200,-. kdyz jsem ho tenkrat (pred peti lety) kupoval, nemel jsem moc predstavu o cene a prodavajici zas zrejme ani o tom, co prodava, protoze me jeste vehementne presvedcoval, ze je to vladislav stejne jak tech 5 zbyvajicich (to skutecne take vladislavove byly). za ty dve kila se mi to zdalo slusne, tak jsem do toho sel 😁 a rikam mu, tak mi dejte tady toho Vaclava II. co je podle vas Vladislav II. a ja pujdu...
pro rejpaly podotykam, ze to neni pudni gros😉

nemas zac.🙂 v paintshopu, ten ja mam rad... ale jde to v cemkoliv

Ano Znojmačka,BINGO! Taky pozdravujem (všechny).🙂
Kdybych se dlouho tady neukázala, tak mi manžel zablokoval svojím Call of Duty počítač🙄 , tak vám všem přeju pěknej den.😉

Ale nezanevřela Oli,ač jsem si to dala jinam😳 😃 a taky vám děkuju,udělal jste mi taktéž móóóc pěknou indiánku!.🙂

vsak v pohode, to bylo jen z hecu😉 a neni zac. ta vase ikonka byla ta nejjednodussi. u tech ikonek minci nejde o to to jen zmensit, to je hned, clovek musi zkusit zmenit kontrast (resp. si pohrat s histogramem apod.), aby i pri takovem zmenseni zustalo zachovano co nejvic detailu... chce to trosku cviku a trosku zkouseni. ne ze by to nezvlad i nekdo, kdo by to zkousel poprve, jen mu to bude trvat dyl...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.