:roll: A nespomínala si tu niekde Michaela že si z Moravy? Inak kacuro má pravdu, nechcela by si tú ponurú Českú republiku vymeniť za slnečné, Tatrami okrášlené, nádherné Slovensko, ekonomického tigra Európy? 😈 Hrám na elektrickú a akustickú gitaru a perkusné nástroje. A spiéééééévam.. 😋
Nad ikonou som premýšľal, ale toľko pražských grošov, koľko je tu ikon s týmto motívom, nemám hádam ani v zbierke. Tak a čo iné... ?

Jééé,dík za popřání k svátku.😉
Nevím,ty poslední nástroje,co že to je? Mimoto to všechno souhlasí i s manželem + vokály. Hm,,dobré....😃
No o emigraci na Slovensko jsem teda zatím nepřemejšlela,možná až sem někdy nakoukne můj muž, bude mi to od něj i navrženo.😁 😉

pěknej den vám přeju,
tak já se teda musím stydět nějaké didgé...... co? To vůbec neznám!
Perkusové nástroje jsem si teda nechala doma vysvětlit mužem.
S tím Slovenskem to nebude snad tak horké, mám hodného manžela a zatím se nezmínil,že by se mě chtěl zbavit.😃 za to se zmínil o vaší slezině v Kutné hoře a vůbec to nevypadá dobře. Ojoj.🙄

No ja som si Ťa nechcel "privlastniť", 😳 len som navrhoval hromadný exodus, s celou famíliou. Ale no nič... A ako sa Tvoj drahý dozvedel o bigbíte v Kutnej Hore? Veď nechaj malého u starých rodičov a príď aj s ním. Myslím, že by sa mu veľmi páčilo, plánujem brať aj gitaru a urobíme parádny "nenumizmatický" bigbít!🙂

jo jo Archy, pravdu díš. hrát na didge je snadné, akorát je třeba zvládnout cirkulační dech a to je také hračka😉
Michalo: manžílka snad do příštího léta zmákneš ne? když Tě nebude chtít pustit, tak zkrátka na protest zavřeš kuchyni, on to o rohlíku a salámu moc dlouho nevydrží😉😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.