nebojte, tridi moje prebytky🙂 akorat ji chybi ten zapal, takze to trva

:mrgreen: to je ten duvod, proc se ptam... lezi mi tu obe varianty, mam to spocitane, ale chtel bych to prece jen priste zvladat lip

Zdravím Oliver,můžu se zeptat, nemáte něco náhodou společného s těmito stránkami?

ty stranky sem v zivote nevidel...

hodnota pokusu je i v tom, ze se provede, ne v tom, ze se povede podle predstav... 😉

Zdravím chlupatých Bubákou zo Slovenska,to znělo skoro jako lichotka Archy.😃
😃 S těma stránkama,tak to je mi líto, nějakému Oliveru tam chybí novodobý padesátník z roku 2007, každý měsích mi jich přejde pod rukama desítky až stovky a tohoto roku byli zatím jenom tři,možná je to náhoda a možná,že jich opravdu moc není, tak jsem Vám ho chtěla poslat. No nic.....😉

tak to jste me dobehla😉
chybejici pekny padesatnik mi pred tydnem venoval kamarad, nestihl jsem to aktualizovat... ale moc dekujuuuuuu za milou nabidku, vazim si toho, mate u me male nevyznamne plus (za to jsem vam opravil vasi ikonku, aby vypadala lip, stahnete si ji zde). myslim, ze tech padesataku bude jeste i dost, tezko rict, ale ono se vsechny ty mince objevuji celkem se zpozdenim...
takhle nejakou tu padesatikorunu, to by byl taky hezky ulovek🙂 kamaradi se cini, vetsinu co mam, tak nasli oni. ja kupodivu porusuju veskere sve statisticke vypocty a nasel sem jen jednu a tu uz jsem mel...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.