Jen aby ta nase mince nedopadla stejne jako zde:
https://www.novinky.cz/clanek/v-berline-ukradli-zlatou-minci-v-hodnote-sto-milionu-vazila-metrak-40028793

To musel byt asi dobrej mejdan, kdyz se rozhodovalo o tech seriich🙂 vsak to nema vubec logiku🙂 ale souhlasim, ze budou nejspis 4 R a 4 T a u kazde varianty A-H serie 01-04. Svadi to k myslence, ze by tak melo byt 32 variant po 1000 kusech, coz ale nebude pravda. Takze bud ne u kazdeho pismenka jsou vsechny 4 serie nebo ne vsechny varianty maji stejny pocet kusu. Asi se jim zdalo, ze kdyz je to prvni pametni bankovka, tak to proste musi mit i extra system na serie🙂 udelat A01 1-20.000 bylo asi prilis nudne🙂

Spíš bych, podle toho, co je (zatím, to podtrhuji) vidět, tipoval 8 sérií. Známé a potvrzené jsou RB 01, RC 03, TD 03, TE 02, TF 04 a TG 01, na videu jsem viděl RH 02, tak podle mě schází jedna s písmenem R, možná RA 04?
Druhá možnost, co mě napadá je RA-RH a TA-TH, ale zatím se z různých zdrojů objevily jen ty,co zatím známe. A že by víc než polovina sérií unikla pozornosti?
Také jsem se v tom zprvu pokoušel najít systém, jako např. na bankovkách Slovenského štátu (Hlinka), ale žádný jsem neobjevil.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.