Tento set Korunka je Dubník ?
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

..už jsi se mne na ně ptal, je to také Etiopie. Z Dubníka surovinu vůbec nemohu sehnat a pokud ano, velmi předraženou, nebo popraskanou, takže tu mám ještě pár surových kamenů z Etiopie. Pokud se situace zlepší, spíše do budoucna, koupím opět nějakou od protinožců z Austrálie a plánuji i z dalších dostupnějších oblastí, ale to bude asi až na jaře. Teď už to vypadá, že se k broušení moc nedostanu.

..konečně..
Konečně se mi do rukou dostal král mezi drahými opály z Etiopie. Je to typ s opalizací "Honeycomb", kámen vysoké kvality s naprosto úžasnou barvoměnou. Jediné co mne mrzí, že neumím natočit video, protože tohle jsou dle mého názoru nejkrásnější vzory etiopských opálů... posuďte sami (kámen má při různých natočení opalizaci všech barev, od červené, žluté, oranžové, modré, po fialovou, a to vše v okénkách)
-brus kabochon, vel. 10x5,5mm, (nevyschlý)
Zde dávám na pokuk fotky takových vzorů- u některých jsou videa- doporučuji skouknout, jsou to nádherné kousky... (vyschlé)
http://www.opalauctions.com/search.php?keywords=honey comb honeycomb&button=Search&submit=Search
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.