Moderátoři: sberatel_ja, smith

Dobry den,
objevili jsme po dedovi sbirku starych nalepek od sirek. Je mi jasne, ze cenu to asi moc valnou mit nebude, ale treba to nejakeho sberatele zaujme 😉
Jedna se o tri setridena alba plne nalepek nejruznejsi kvality (od vyborne az po spatnou) plus cca dalsich 1200+ nalepek nesetridenych. Prevazne ceskoslovenske, ale i zahranicni.
Vsechny alba jsem naskenoval, viz. odkazy dole:
Černé desky
Zelené desky
Volné desky
Archy
Diky za reakce 😎

Naskenované desky nově zde:

Občas si koupím něco pro radost. Nálepky nesbírám, nesbíral jsem je a ani nevím jakou to má cenu, takže ji nemohu nabídnout.... Takže jen tak NEZÁVAZNĚ (opravdu) kolik by jste za to chtěl ? Abych pravdu řekl, tak si myslím, že se za čas naštvete a vyhodíte to , protože o to není zájem, tak jako o sbírky odznaků. Vyhodit to by byla asi škoda, takže i když v té sbírce asi nebudu nikdy pokračovat (nikdy neříkej nikdy), tak třeba to bude u mne ležet, než natáhnu ráfky a mí oplegři to vyhodí po mé smrti. Možná to ale zaujme mého budoucího vnuka a bude se tomu věnovat, co já vím ... Kolik chcete a odkud jste ? Ale neuhánějte mne nechci to za každou cenu, jen tak přemýšlím , že je škoda to vyhodit. Možná se po mém příspěvku někdo probudí a nabídne vám pěknou cenu, což se tady běžně stává,,,,
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.