Jo je to Aurea
vassilij napsal/a:
...odevzdáš přihlášku...
Přihlášku dostanu na místě nebo se musím přihlásit předem ? O žádné přihlášce jsem se na jejich stránkách nedočetl.
Jo a když se tady bavíte o dražebním tempu, jaké se dá asi očekávat ? Jak dlouho tak trvá celá aukce ?

Kar: Přihlášku dostaneš na místě. Je součástí aukčního katalogu. Jméno, adresa, telefon a čestné prohlášení (to představuje tvůj podpis)...nic víc. S tím tempem aukcí to bývá různé...rozhodně tam ale nemusíš být do konce. Vydražíš si, co potřebuješ, zaplatíš a odcházíš. Alespoň tak to na většině aukcí funguje.
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz

Kar: mě tu tvrdii, že průměr rozhodně není vyšší než 200 za hodinu, že je to prý ověřeno dlouholetými zkušenostmi. Jenže pak byla v Olomouci realita taková, že na položkách co mě zajímaly bylo tempo skoro 500 položek za hodinu, tj. 7-8 vteřin na jednu a to se nedá říct, že by většina šla zpět, i když nějaké přehnané boje až na vyjímky tam taky nebyly. Samozřejmě, pokud bude dražebník pomalejší a budou probíhat o většinu položek těžké boje, tak to může být třeba jen 100 za hodinu. Těch 200 asi bude takový průměr, lépe se asi vyjádří ti, kdo na Aureu jezdí, já se zatím této aukce účastnil jen přes limit.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.