Držím ti palce , súhlasím za "pecou" nenájdeš nič ,
pred dvomi rokmi nemať obojstranný zápal pľúc určite ešte idem niekam do sveta pozrieť nejakú lokalitu ...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

No jo, moc hezký kameny! Ten materiál a možnosti Ti mifell fakt závidím 😉
S tím focením bojuju snad víc jak s broušením, zkusil jsem to zas trochu jinak a vyfotil jeden brazilskej ametyst (5.2 ct), ten jsem pokazil až úplně nakonec, moc jsem ubral tabulku 🙄 a končně taky jeden můj kamínek, olivínek ze Smrčí, 0.35 ct ... to jenom na zkoušku, mám i větší, ale na ty ještě chvilku nešáhnu 😆
Obrázky:
jezevec74@gmail.com

nj kremene ,granáty v pohode s oxidmi na plexiskle/cd/ turmalíny,zirkony,safíri atd. med,alebo cín,zinok s diamantom. ide to aj s oxidom,ale príšerne pomaly a samozrejme množstvo vody podla otáčok,je to zvyk a skúšanie😁 ,ale zábavka fajn

jo, všechno je to zvyk a skúšanie, momentálně jsem zpátky na cínu 😉 Zatím pořád něco kazím... zatím jsem třeba skoro všude ubrousil tabulku víc než měla být, jako třeba na tom ametystu výše 🙄 No a taky se teď učím brousit ty malý drobky pod 5 mm ... velký kameny jsou pohoda, ale tohle je někdy boj 😲
Ale chtěl jsem se zeptat - někde jsi tady psal, že když přepočítáváš úhly pro různý druhy kamene, děláš to v GemCadu... když mám soubor co v tom přímo otevřu, jde to tak že jenom změním hodnotu RI a udělá mi to správnej diagram, nebo je to složitější?
jezevec74@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.