:twisted: Pro kolegy a přátele s opravdovým zájmem o faleristiku mohu zajistit několik volných přihlášek k odběru našeho faleristického časopisu SIGNUM. Časopis vydávají naši moravští přátelé z Brna a garantem je pan MUDr. Jedlička, Ing. Hrdý. Do časopisu nám svými příspěvky pomáhají a píši zajímavé věci přátelé z Vídně. Časopis vychází 4x ročně na křídovém papíru. Cena v Česku je 300Kč na Slovensko 400Kč.Každý z Vás nám může poslat svůj rozumný článek, který můžeme i tisknout. Mnozí z Vás časopis možná i znají, ale pro jistotu jako ukázka obrázek. V případě zájmu mi pište:
lfslfs@atlas.cz
Každý Vás dotaz zde rád zodpovím.
Obrázky:
Ladislavaliev@atlas.cz

Časopis lze objednat třeba přímo u vydavatele (MUDr. Roman Jedlička), přímý kontakt je třeba na konci stránky zde:
http://zpravodaj.nume.cz/zpravodaj/post/show/325
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Rád by som sa mýlil,ale zatiaľ platí info,že Archív MNO bol počas povodne v r.2002 poškodený.Neviem,že by dovtedy sa niečo zmenilo.Takže zoznamy o udeleniach Radov rudé zástavy a hvězdy sú nedostupné kvôli danej skutočnosti.

Z dotazem na uložení matrik vyznamenání jejíhž udělování bylo delegováno na ministra obrany neuspěl zatím žádný batatel. Sám jsem to zkoušel. Na MO mě odkázali na Kancelář prezidenta republiky a tam mě odkázaly na MO. Obě instituce se dušovaly, že oni matriky nemají, že je má ta druhá. Takže můj soukromý názor je, že matriky neexistují (ztratily se, jsou zničené, zapadlé v nějaké zapomenuté krabici v hloubi skladu).

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.