Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, HeliFox, smith

Přátelé sběratelé. Máte někdo typ na burzy pohlednic / filokartie v Praze nebo okolí.
Díky i za typy i na burzy kde jsou pohledy alespoň okrajově. Jde mě o klasickou výměnu, nákup / prodej, pokec atd....Vláďa
Sbírám zejména pohledy obce Výčapy u Třebíče, zajímám se hlavně o hospodu ve Výčapech i o fotografie a jiný materiál.
Za svůj život jsem sbíral kde co, někdy déle větší sbírka jindy okrajově. Zajímají mě i starožitnosti. Vláďa - LadysB@seznam.cz

Omlouvám se že jsem vložil text i do nadpisu. Vláďa
PS: jestli moderátor vlákno zruší budu rád.
Sbírám zejména pohledy obce Výčapy u Třebíče, zajímám se hlavně o hospodu ve Výčapech i o fotografie a jiný materiál.
Za svůj život jsem sbíral kde co, někdy déle větší sbírka jindy okrajově. Zajímají mě i starožitnosti. Vláďa - LadysB@seznam.cz

Kolbenka nevím, poslední dobou to byl samý Rusák, Ukrajinec a předražená veteš nebo lidé co prodávají na Aukru a v Kolbence chtějí ceny jak maximum na Akru. Díky za typ ale raději bych burzu přímo pohledy / filokartie. Vláďa

Díky za typ ale Chotušice jsou moto a veterán burza, i tak díky.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.