Moderátoři: Jaromir, pavlinka, smith, ikanek

Profilový obrázek
dan_v

Uživatel

Zaregistrován:
30. 11. 2020

#321 21. 9. 2025, 17:46
První poprázdninová burza našeho klubu v Bogotě... Byla bez aukce, navic pršelo , taže spíš takové komorní... Doufám, že na konci září, kdy bude i aukce, to bude lepší... Vzkaz všem - potřebujeme mateiál do aukcí....! Proberte svoje přebytky a dublety a přijďte .... ...

stačí jen dorazit, nebo je třeba se nějak předem registrovat? zkusil bych mrknout jestli mám něco solidního z ČSR I. a případně i nějaké R-nálepky Brno 2 bych tam pro tebe vyhrabal...🙂

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#322 21. 9. 2025, 21:02

Stačí dorazit. Vše se řeší, ke všeobecné spokojenosti, na místě.

Profilový obrázek
MikyM

Uživatel

Zaregistrován:
26. 2. 2020

#323 22. 9. 2025, 06:02
stačí jen dorazit, nebo je třeba se nějak předem registrovat? zkusil bych mrknout jestli mám něco solidního z ČSR I. a případně i nějaké R-nálepky Brno 2 bych tam pro tebe vyhrabal...🙂

Jasně stačí dojít, nejlépe hned po 8,30 aby byl čas převzíz zboží do aukce....platí se vstupné 30 Kč, jinak sobotní filatelistická pohodička v Bogotě...

Profilový obrázek
dan_v

Uživatel

Zaregistrován:
30. 11. 2020

#324 22. 9. 2025, 22:15
Jasně stačí dojít, nejlépe hned po 8,30 aby byl čas převzíz zboží do aukce....platí se vstupné 30 Kč, jinak sobotní filatelistická pohodička v Bogotě...

ok, vim kde to je, párkrát jsem tam před tou hospodou u nádru parkoval... nachystám pár "stokorunových" losů z pč1919 a čsr I., ať vám tam něco přibude (nevim co se tam tak obvykle draží, tak ať to není málo ani moc..?! kdyžtak mě naveďte borci)... a mrknu na ty R-ka z Brna 2... pivo jen jedno, pojedu autem... jsem zvědav co se od vás chlapi dozvím🙂) tak v sobotu, Dan

Profilový obrázek
dan_v

Uživatel

Zaregistrován:
30. 11. 2020

#325 27. 9. 2025, 15:32

Děkuji za pozvání, pivo (na revanš - příště!) a zajmavou diskuzi. Bylo to fajn zpestření, pokud bych to měl shrnout pohledem "zvenčí" jak jsi říkal, tak v bodech asi následující:

• aukci máte super zmáknutou, odsýpalo to, jde vidět, že to neděláte poprvé; jako není to velká aukce na které jsem zvyklý (u nás i v zahraničí), ale to jsem od toho samozřejmě nečekal, každopádně klobouk dolů!
  • kvalita materiálu je pokulhávající, to je trochu škoda, osobně jsem to čekal trochu kvalitativně výše, ale to je asi důsledek snadných prodejů na Aukru, tak jak jsme se bavili... pokud mi to čas dovolí, tak vám občas něco středního a levnějšího dodám, ať se to trošku rozproudí
  • zázemí hospody se mi líbilo moc, přišlo mi, že někteří si tam byli hlavně popovídat (vzhledem k průměrnému věku účastníků je to taky jaksi pochopitelné...), ten ruch mi hodně připomněl studentská léta u Nováků v Praze... perfektní!

Celkově díky za fajn dopoledne, vhled do fungování vašeho klubu a hlavně tvých zkušeností s prací pro ČP a fungování v čele klubu - bylo to velmi zajímavé povídání.

Pokusím se dorazit i příště a píšu si do kalendáře i sběratelské setkání 11.4.26

Připojím pak i pár fotek, třeba to naláká i někoho dalšího.

Dan

Profilový obrázek
dan_v

Uživatel

Zaregistrován:
30. 11. 2020

#326 27. 9. 2025, 15:37
Děkuji za pozvání, pivo (na revanš - příště!) a zajmavou diskuzi. Bylo to fajn zpestření, pokud bych to měl shrnout pohledem "zvenčí" jak jsi říkal, tak v bodech asi následující: aukci máte super zmáknutou, odsýpalo to, jde vidět, že to neděláte poprvé; jako není to velká aukce na které jsem zvyklý (u nás i v zahraničí), ale to jsem od toho samozřejmě nečekal, každopádně klobouk dolů! kvalita materiálu je pokulhávající, to je trochu škoda, osobně jsem to čekal trochu kvalitativně výše, ale to je asi důsledek snadných prodejů na Aukru, tak jak jsme se bavili... pokud mi to čas dovolí, tak vám občas něco středního a levnějšího dodám, ať se to trošku rozproudí zázemí hospody se mi líbilo moc, přišlo mi, že někteří si tam byli hlavně popovídat (vzhledem k průměrnému věku účastníků je to taky jaksi pochopitelné...), ten ruch mi hodně připomněl studentská léta u Nováků v Praze... perfektní! ...

pár fotek z aukce pro ilustraci bezvadného zázemí i profesionálního "odbavení" losů, borci v Brně to dělají fakt dobře! asi protože na to dohlíží brácha "Brněnského draka"...?!

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.