To je bez debaty. Hodnota takovéto známky s a bez ověření (resp atestu) je natolik diametrálně rozdílná, že vynaložené peníze za ověření se jednoznačně vyplatí. A to nejenom teď, ale už kdykoli dřív, proto je nanejvýš podezřelé, že by za těch skoro sto let nebyla nikým ověřená. U známek nad 10.000 mám pravidelně minimálně 3 znalecké značky...

Pokud by byl prodejce opravdu presvedcenej o pravosti prodavanyho zbozi, napsal by min. neco na zpusob "za originalitu rucim vracenim penez" = bez tyhle formulace vetsinou nekupuju nic drazsiho. Mezi poctivymi sberateli v zahranici je uz roky pravidlem, ze na sve zbozi davaji min. 3 tydenni zaruku vraceni penez..
elle34 (zavináč) upcmail.cz

No a co třeba toto????
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120752007044&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

no prodává to Stupka, tak by se tam mělo jít klidně domluvit...
(pokud jsou nějaké pochybnosti)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Já bych byl opatrnější, od něj jsem koupil na ebay již několik přetiskových známek, které se nakonec ukázaly jako falešné, i když měly znalecké značky. Dle mých zkušeností pokud není na známkách od něj značka Stupka, tak jsem si téméř jistý, že se jedná o padělky - navíc těmi svými znaleckými značkami LE, TE, ... a prodejem hromady příjezdů Masaryka si na věrohodnosti u mě rozhodně nepřidává a byl bych opatrnější.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.