he, sorry vlastně jste to popsali, já to prolétl jen nesoustředěně ve velké rychlosti.

U některých mincí jsem si říkal, že to s vyvolávačkou dost přehnali, ale ve výsledku se pak navýšila třeba ještě o 50%. Moc to nechápu hlavně v souvislosti se stavem, je jasné, že mince ve špičkové zachovalosti jsou dneska drahé, ale tam byly často i kousky co bych si do sbírky nedal a za dosaženou cenu bych měl o třídu lepší od Künkera.

On byl v razebnim stavu a ta volacka by mozna i sedela, ale jsem koukal, jak se o ni rvali🙂 Mimochodem na minule aukci v jeji historii sla za 3500 eur + poplatky (takze 95 tisic s poplatky odhadem 115K). Ale presne tak - o trochu horsi se sezene za zlomek.
Ja dal 3 veci asi ze 30, vsechny vzacne. A i kdyz jsem na necem preplacel, paradoxne v pomeru cena/vykon spise ty lepsi z cele aukce.

Ahoj, vzdy jsem plsatil jen 11.9 + 10 eur postovne (posilaji FEDEXem). Zkusenost celkem dobra, kdysi jsem u nich vyhraval dost, ale v posledni dobe uz ceny obcas (casto) silene. Matne si ale vybavuji, ze obcas tam taky neco stahuji ci jsem tam videl falza, ale to uz je v posledni dobe standard (porad lepsi nez nektere aukce v CR)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.