co na to rikate ??
driv nebo pozdeji ??
padne nebo ne ??

Ono je špatné řešení, rozhádat ses tím, kdo mi půjčí peníze. To je taky nemusím dostat. A toho se někteří bojí / nebudu jmenovat, určitě víte , koho myslím /
Takže zopakuji ještě jednou. Vezměte si svoji domácnost jako příklad. Na základě rozhodnutí nájemníků domů se mi všechno začíná zdražovat, jsem přinucen většinou k rekonstrukci bytu , kterou budu splácet a vím, že toho nebudu schopen. Tak mi majitel bytu půjčí, aby mohl svůj plán uskutečnit, však ono to nějak dopadne. A co majitel domu udělá? Nemůže mě vystěhovat i když by rád, protože by své prachy už nemusel vidět. Tak mi dá další půjčku, anebo odloží latbu nájmu. Moje situace se tím však nezlepší, jen je oddaleno konečné řešení. No a když mé dluhy a jejich splátky převýší můj výdělek, tak je rozhodnuto. A tam to v Eu právě došlo, takže z mého pohledu neudržitelná situace.

A pak mám druhé řešení, vše prodat a slatit dluh někomu, s kým jsem nesouhlasil, opustit své rodiště, kde jsem vychoval děti , kde bydleli mí rodiče, abych překonal krizi, do které jsem se nedostal vlastní vinou. Jak dlouho jim to budou občané už i jejich států trpět !!! ???

pěkný ilustrační obrázek (ten rub si nevybrali asi náhodou)

A ještě dám jeden příklad.
Bydlí spolu dva kamarádi, jeden je zodpovědný šetří, platí své závazky, nebere si půjčky. Druhý, který si žije na stejné, ne-li lepší úrovní neplatí nájem, je zadlužený a uživá si života. Ja dlouho jim to bude fungovat. A co se stane ? Myslíte, že se ten flákač polepší a stane se zodpovědným. Až na vzácné vyjímky zcela určitě ne. Proto to toho zodpovědného přestane bavit a slevi ze svých povinností, nakonec skončí na ulici OBA !!!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.