Miciko: je to tak
Michel13: také jsem zvědav...
(nebo je třetí možnost, dlouho vše zůstane při starém, jen pro zahraniční platby se bude užívat více rubl a RMB)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Podle mě se zatím vezeme na poklesu Eu vůči dolaru. Nicmně to nechápu, proč klesá kurz Eu x Kč. Myslím, že dojde ke zvratu, i když si to určitě " Šéfové z Brudselu " nepřejí, A o tom to je.

Tenzor: kdykoliv koresponduji s Čínou a nebavíme se v cenách o USD, tak je cena v RMB a řekl bych, že jakou zkratku budou používat se bude rozhodovat u nich...😉
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

chybotisky napsal/a:
nebo kterýkoli jiný dokument, všechny mají stejně jeden společný jmenovatel, a to New World Order.
A radši si pospěšte, Bilderbergu vadí, že se díky nim pravdu dozvídá stále větší množství lidí a proto cenzura internetu byla jedním z hlavních témat jejich letošního setkání.
Myslel si na toto?
http://www.attitude.sk/blok/cenzura-na-internete-sa-vola-sopa-stop-online-piracy-act

určitě, pro začátek stačí, ale myslím si, že bude potřeba znovu vymyslet a zkonstruovat něco velkého jako 11. září, aby lidé nakonec sami pasivně souhlasili třeba i s cenzurou internetu v zájmu své takzvané bezpečnosti.
V článku si můžeme přečíst, že stránky budou moci být zablokovány z rozhodnutí soudce bez jakéhokoli dokazování "viny", už dnes díky 11. září a následně přijatým "protiteroristickým" zákonům může být kdokoli New World Order režimu nepohodlný zadržen a i mučen bez sdělení obvinění, stačí jen údajné podezření z terorismu - extraordinary renditions.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.