To je všude stejné, s těma 12měsíci. Ženě tu nemoc našli v r.1996 a od té doby se ji to pomalu zhoršuje, až už nebylo vyhnutí, zažádat od inv.důchod. To jsem nevěděl, kolikrát to musíme absolvovat (revizní kontroly), než ten důchod(částečný) dostane a totéž s plným inv.důchodem!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

mit praxi je urcite dobre...kamarad pri VS chodil na praxi sice za blbejch par korun mesicne,ale jelikoz je sikovnej vedel uz rok pred koncem skoly ze u dotycne firmy bude mit jistou praci po ukonceni VS.
A mimochodem kdyz obcas vidim v TV dokumenty o soucasnych studentech SS,VS a slysim jejich predstavu o budoucich platech tak se nedivim ze pak nemuzou najit praci,respektive prace by byla ale ten plat ne 😁

V prvej republike mali poriadok a presne vedeli, čo majú robiť. A preto sú artefakty z prvej republiky také žiadané. Aj ja by som chcel mať také v zbierke...
Obrázky:
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Dnes jsem našel při úklidu tento starší obrázek, a rázem jsem si vzpomněl na EU...😐
Obrázky:

Zaujimavy clanok.
A co povies na tento. Hlavne ta cast o Cine.

řekl bych o tom to, že v češtině byl tento článek na netu už před několika dny... 😁
(asi neměli po ruce rychle překladatele, proto v SK je až nyní...)

Miciko napsal/a:
...
No z ceskou korunou to tiez nieje ruzove...
Je dobrým vtipem, že to říka ten, kdo platí eurem... 😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.