Ein Reich, ein Führer.. ech, prominte, ani nevim, proc se mi neco takoveho vybavilo 😈

JJ, súhlasím s tebou. Ale je v tom viac, nie len pôžičky.
Ich skôr štve, že z Grécka nevedia dostať za "babku" strategické podniky, ako boli zvyknutý pominulé roky od iných štátov za zrušenie, prípadne zníženie dlhou voči nim. A s tých sa im pôžičky vrátia x-násobne.
Veď nie len Francúzi, ale aj Angličania stále ťažia z koloniálnej éry. Ich vlastné ekonomiky by už boli dávno tam, de Grécka....

Je jasné, že nerozhoduje sama. Ale tlak ze strany Německa a Francie, které zatupují Merkelová a Sarkozi je velký. Pořád tvrdí, že je právo veta, že se nic neuskutešční bez 100 % souhlasu zůčastněných státu. A to mě taky pobavilo. Ta dobrovolnost je neskutečná.

Ja by som zrejme nesúhlasil. Ak by neprišla v 2008 tzv. kríza, tak si myslím, že tento rok by ste ho už mali. Či z Klausom alebo bez neho. Mienka za bola dosť silná.
Predpoklad ste mali rok 2010 alebo 2012, už si to presne nepamätám.

Dobrá stratégia na urýchlenie vytvorenia europskeho super štátu.
Nakoniec pokiaľ sa niekto pozrie hlbšie do uverového portfólia Grécka zistí ,že nesplácanie úveru je bullina ,,nakolko ten obrovský kvázi dlh sú úroky z úrokov Banky majú dávno peniaze naspať.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

euro a eurozona - nesmrtelna tema😃
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.