Takže jak jsem slíbil, pár postřehů z dovolenky na Slovensku. Ceny některých komodit se mi zdají vzhledem k příjmům dost nadhodnocené / máslo, kuřata a pod ./ Píši jen o potravinách , byl jsem v horách ne v šopinu. Jinak pro nás levnější dovolená než loni, takže spokojenost. Např. Tuiristickou známku jsem loni i před loni kupoval za 1,5 Eu , takže asi 40-45 ,- Kč, letos za stejnou cenu 1,5 Eu, takže za 36,30 Kč. I přesto u těch potravin byly ceny vysoké a to nemluvím o ovoci a zelenině , takže vzhledem k minimálním nárůstům platů je to u Vás rovněž dost těžké. Moji příbuzní naštěstí bydlí cca 12 km od hranic z Polskem, takže jejich časté nákupy za hranicemi jim nějaké ty Eu ušetří.

myslim ze je logicke ze ked tvoji pribuzny nemaju po ruke kaufland tesco ci lidl tak nakupuju draho, taky je maloobchod vsade alebo nemali akcie🙂 mne zase v sobotu vadilo ze tu mame drahy olej - 5 litrov pod 6,5 eu sa neda pomaly ani kupit a taktiez aj salko a pikao by mohli byt lacnejsie😃 2 eura za pikslu mi vadi lebo to mam moc rad😃
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Pred rokom by ma Jano 7B9(bez urážky) označil za šíriteľa konšpirácii....
Akurát, že stále viac a viac z tých " konšpirácii" sa stáva krutou realitou.

Další zoufalý pokus k zachování Eura, myslím, že už jim to přerůstá přes hlavu. A když se Ekonomický růst Německa a Francie, kteří Eu táhli, bude i nadále zmenšovat, kvůli podpoře krachujících ekonomik, tak to nebude už mít dlouhého trvání. Logicky vzato, nás / stejně jako němce a francouze / by taky nebavilo zvyšováním pracovního nasazení dotovat " lemply z jihu Evropy " I proto tento pokles přišel. Lidi v Německu to prostě přestává bavit. A je to logické. Jediné řešení, vyloučení anebo vystoupení z jedntné měny a návrat k národním měnám státu, které jsou v problémech. Jinak tro zachvíli " BOUCHNE " komplet.

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Zeptám se Tě Michal, jak dlouho by jsi spolupracoval s parťákem při podnikání, který by prodělával, utrácel Tvé prachy a jen a jen by si půjčoval. Myslím, že máme v tom spolu jasno. Čím dřív by jsi se ho sbavil, tím líp.
Ale nesměl by jsi mít u něho uložené Tvé tvrdě vydělané peníze jako půjčku. Po odchodu kolegy bys je už nemusel vidět. A to je ten HLAVNÍ PROBLÉM Německa a Francie. Bojí se pouze o své prachy!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.