novinky.cz je podobny bulvar jak blesk...to sa neoplati ani komentovat take kecy
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Když si někdo půjčuje, aby mohl poskytnout půjčku, kterou nikdy neví jestli mu někdo splatí, tak asi všichni víme jak to dopadá. Kdyby jsme to tak dělali ve své domácnosti, tak už nás nespolkne německo nebo francie, ale nějaký exekutor.
Ale výsledek je stejný, jen v malém měřítku.

to mi povídej, u nás teď jezdí vlaky Students Agency a to jako se ocitnout v jiným světě. WI-Fi připojení, nový sedačky, ČISTEJ ZÁCHOD - ne žádná díra v podlaze na koleje, no prostě opak ČD 😉

já taky nechci útočit (tamto měla být spíš jen glosa) - je mi i jasné, že se v tom povezeme všichni (Slovensko, Česko, Polsko...). Spíš se divím, proč se země EU nedokážou poučit z obdobných případů z minulosti. A nebo (jak parafrázuje tráva na příkladu s druhotnou platební neschopností u domácností) se neřídí zdravím rozumem. Možná i proto dostal Fišer nabídku na lukrativní místo evropského úředníka... aby česká vláda se snad nešprajcla a nedělala problém (inu bližší košile než kabát)

To je pravda. Ale myslím, žekdyby provozovali např. mezinárodní půlnoční rychlíky, tak by to tam posléze vypadalo stejně.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.