Moderátoři: numpszi, smith

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#391 3. 2. 2011, 18:39

mne je ale ceska koruna ukradnuta.mna tesi ze stupa euro😉

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Profilový obrázek
babygulka

Moderátor

Zaregistrován:
7. 6. 2010

#392 3. 2. 2011, 19:28

vies janko7B9 co robil pan Figel v europarlamente ked prijali tzv Eurorisku menu??? vyjednali kurz na 31Sk??? preco nesli dole, za Dzurindu kolko stalo euro? ekonomika stala na figu...nam euro trebalo jak svini zvonec... kto najviac do toho vrazil? Nemci, Francuzi... pozri sa kde su Nori, pricom este financuju EU... EU dlho nevydrzi...

suhlasim s tebou Grofik zmenit tu bandu v parlamente lebo ma to uz stve tie ich trapne frazy ako co bolo pred rokom 89 atd... ja som nazoru treba mysliet do buducna a nie furt stukat co bolo... zaviriet ludi ako Figel, Durkovsky, Matovic, atd... odsudil alebo k muru postavit...

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#393 3. 2. 2011, 20:15

babygulka - porovnavat norsko (europsky dubai) s kym kolvek v europe je smiesne
vidiet ze si zaslepeny ficovolic.a teraz len places. to co nakradol tvoj panbozko, nenakradol ani vladko

... Som tu deň a noc ...

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#394 3. 2. 2011, 20:45

každá vláda prideluje zákazky svojím obľúbencom všade vo svete,žiaľ je to tak a stále bude.

Niektoré štáty používajú sofistikovanejšie zbedačovanie vlastného národa ako naša kamarila.

Žial ku múru sa nedá postaviť-teda u nás,ale dá sa nevoliť.😉
Pakistan,India atd ..... to má jednoduhšie a priamočiarejšie riešenia.😈

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
cedula

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2010

#395 3. 2. 2011, 23:04

určite volil ficovcov za tanier polievky 👿

Profilový obrázek
Miciko

Uživatel

Zaregistrován:
25. 1. 2010

#396 8. 2. 2011, 20:58

Podľa mienky známeho intelektuála a politológa Anatolija Wassermana udalosti, ktoré sa teraz dejú v Egypte, iniciovali USA.

Ako dôkaz politológ uviedol dokument, ktorý vydoloval z internetu. V tomto dokumente takmer deň po dni sú vypísané udalosti, ktoré sa teraz dejú v Egypte. Okrem toho, Wasserman uviedol, že len čo prezident Egyptu Hosni Mubarak odmietol rezignovať, jeho okamžite ho o odchod požiadal prezident USA Barack Obama.

Wasserman predpokladá, že nepokoje v Egypte vyvolávajú USA – predovšetkým, aby zasadili úder Európskej únii. Príčina toho je jednoduchá: zjednotená Európa je hlavným konkurentom USA vo svetovej ekonomike a nemalú rolu v tom zohrávajú vzťahy EÚ s Ruskom, ktoré v poslednom čase začali byť dosť vrúcne. To znamená, že na rad príde aj Ruská federácia, myslí si Wasserman. Egypt kontroluje Suezský prieplav, cez ktorý do Európy putuje z arabských krajín väčšia časť ropy a ak tento prieplav bude zablokovaný, v EÚ dojde k prudkému nárastu cien, čo výrazne destabilizuje situácia v tomto regióne.

Podľa Wassermanovej mienky, na túto situáciu sa plne dá aplikovať podobenstvo, v ktorom Boh povedal človeku, že spraví preňho všetko, čo bude chcieť, ale susedovi to isté spraví dvakrát viac – človek potom prosil Boha, aby mu vypichol oko. V dôsledku nepokojov, ktoré sa teraz dejú v Egypte, USA tiež budú poškodené, ale Európa bude poškodená oveľa viac, a to napomôže upevniť pozíciu dolára. Čo sa týka Ruska, priame konflikty s USA kvôli Egyptu zatiaľ netreba čakať, hovorí Wasserman. Podľa jeho slov, USA sami začnú konfrontácie – zatiaľ však čas pracuje v prospech Ruska.

Zdroj: eg.ru, beta.novoteka.ru

Profilový obrázek
acme2000

Moderátor

Zaregistrován:
1. 7. 2008

#397 8. 3. 2011, 09:32
Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#398 8. 3. 2011, 10:06

druhy krat to nefot kalkulackou🙂 , ale je to jedno , uz to pisali minuly tyzden na novinky.cz alebo idnes.cz teraz nevim. je to dobry trik jak vytiahnut z ludi peniaze co by inak v zivote neminuli😃

... Som tu deň a noc ...

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#399 8. 3. 2011, 10:07

... Som tu deň a noc ...

Profilový obrázek
acme2000

Moderátor

Zaregistrován:
1. 7. 2008

#400 8. 3. 2011, 12:14

foceno mým sony ericssonem při snídani a ranní četbě včerejších novin - Ti dám kalkulačku😉

je to skoro taková senzace jako ty zprávy, že SRN tajně připravuje plán obnovení DM🙂

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.