Moderátoři: numpszi, smith

Profilový obrázek
tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

#91 3. 5. 2010, 21:36
nejčistčí řešení návrat ke drachmě a devalvace... 😐 ono je otázka, kde se výse pomoci takto zastaví, zda není ten dvojnásobek ještě málo..... a když se chtějí během několika roků vrátit na jen -3% HDP, tak kdy se pokud vůbec vrátí do plusu, aby mohly půjčky vracet..... 😕

Taky bych řekl. Stejně podváděli, aby se dostali do eurozóny.
Řecko a Řeky mám rád, ale pokud jde o jejich ekonomické a politické názory, tak jsou někdy jako malé děti. Na Peloponésu člověk na každé křižovatce viděl plakáty komunistů, dobře, ty platy tam měli hodně nízké a ceny docela vysoké, ale na neuvěřitelné výhody státních úředníků nikdo nic neříkal...

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#92 3. 5. 2010, 21:38

no je vedecky dokazane ze ked sa rozsirovali prapredkovia cloveka z vychodu azie a s afriky tak dosli po slovensko a odtial sa sirili dalej na zapad...takze predkovia ludi z uzemia ceska pochadzaju z uzemia slovenska...😉
a k drackovi sa skoda vyjadrovat😃
senfi ty snad zartujes😃 nepi tolko

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Profilový obrázek
tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

#93 3. 5. 2010, 21:40
Řecko ve vztahu k EU mi v tomto smyslu připomíná České dráhy ve vztahu k ČR. bohužel.

V Řecku je aspoň na co se dívat, na ten bordel na kolečkách (doslova) se dívat moc nedá! 😁
(a to jsem člověk, který si rád fotí parní vláčky🙂 )

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#94 3. 5. 2010, 21:41
Taky bych řekl. Stejně podváděli, aby se dostali do eurozóny. Řecko a Řeky mám rád, ale pokud jde o jejich ekonomické a politické názory, tak jsou někdy jako malé děti. Na Peloponésu člověk na každé křižovatce viděl plakáty komunistů, dobře, ty platy tam měli hodně nízké a ceny docela vysoké, ale na neuvěřitelné výhody státních úředníků nikdo nic neříkal...

to som tu pisal uz pred dvoma tyzdnami 😆 😁

... Som tu deň a noc ...

Profilový obrázek
trava

Uživatel

Zaregistrován:
24. 2. 2009

#95 3. 5. 2010, 21:44

jano7B9 napsal/a:

boze to su zase keci , sa predhanate v blbostiach 😁 ... najskodoradostnejsi su ludia co nechcu euro .trapneee 😆 😆
jaj sory zabudol som ze ceska mena je najtvrdsia na svete , je to narodny poklad, najkrajsia grafika vsetko naj naj naj , cesi su najneomylnejsi najkrajsi ludia ...bla bla bla 😆 😁

Špatně jsi četl. Nepsal jsem , že nechtějí řekové euro, ale , že nechtějí půjčku od Eu. To je rozdíl. A já je chápu. Následky této půjčky / nebo daru/ budou pociťovat možná 2 generace.

Profilový obrázek
trava

Uživatel

Zaregistrován:
24. 2. 2009

#96 3. 5. 2010, 21:52

Ale nehádejme se tady mezi sebou. Rozebíráme problémy jiných státu. A to, že Vy máte euro a my ne. Hold tak to je a doufejme, že to tak i zůstane. Vzpomeňte na rmoce při rozdělení státu. Jak jste byli na Slovensku hrdí, že jste samostatni. A dnes ? My jsme měli taky moravskou národní stranu, naštěstí "neoblbla " moravany a zůstali jsme spolu. I když různé narážky na pragocentrismus tu stále jsou. Pak se začali stavět velkollépe hraniční přechody a při cestě přes celou Evropu jsem nejdelší řady zažil vždy na Slovenské hranici. No a dnes se opět rádi setkáme bez jakýchkoliv bariér, máme společnou miss, společné tlevizní programy. Víte jak mi bylo smutno, když jsem na slovensku viděl české večerníčky ve slovenštině.Vždyť hje to všechno hloupost. Jsou tady mezi našimi národy staleté vazby a ty zůstnou ať už s eurem anebo bez.

Profilový obrázek
acme2000

Moderátor

Zaregistrován:
1. 7. 2008

#97 3. 5. 2010, 21:52
Ako čítam toto vlákno, tak mám dojem, že pomaly ale isto vybočuje z pôvodného zámeru.

Když to bylo ve vláknu "Bankovky ČR a jejich série" tak to bylo offtopic, tady je to na svém místě ;-) on se to zas zakolejí (když se to vykolejilo)

Profilový obrázek
Šenfi

Moderátor

Zaregistrován:
30. 3. 2008

#98 3. 5. 2010, 21:57

jano7B9 napsal/a:

no je vedecky dokazane ze ked sa rozsirovali prapredkovia cloveka z vychodu azie a s afriky tak dosli po slovensko a odtial sa sirili dalej na zapad...takze predkovia ludi z uzemia ceska pochadzaju z uzemia slovenska...😉

evidentně se ti spojuje pojem Slovan a Slovák 😉
Češi od Slováků se krom toho, že Čech je geneticky 1/2 Němec a slovák 3/4 Maďar odlišují jazykem a ty se od Praslovanštiny začaly oddělovat někdy v 7 st.

Váš první stát Pribinaland jsme obsadili my Velkomoravané, pak až za víc jak 1 100 let jste měly to vaše šestiletý nacistický faux pas a teprve od 1993 existuje Slovensko 😉

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#99 3. 5. 2010, 22:00

trava napsal/a:

Jak jste byli na Slovensku hrdí, že jste samostatni. My jsme měli taky moravskou národní stranu, naštěstí "neoblbla " moravany a zůstali jsme spolu.

hrdy ? od roku 1918 sme mali nato pravo...
a ta morava sa mala odtrhnut...tiez mala na to historicke pravo ....

... Som tu deň a noc ...

Profilový obrázek
weinar

Uživatel

Zaregistrován:
6. 3. 2009

#100 3. 5. 2010, 22:01

S tou genetikou to bude mozno trochu inak:

http://www.extraplus.sk/content/view/132

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.