Toto hádam nie je pravda...Dal som limit 26100CZK na Darex 1 kčs a niekto ma prebil o 500 kč...A pritom ručne vypísaný darex išiel za podobnú sumu a 5 kčs darex len za 7300 kč....tak toto necpochopím....O najmenej zaujímavý Darex bol najväčší boj....Dokonca aj anulát 500 kč Tuzex sa predal len za vyvolávačku....

Chtěl bych poukázat na tři velice zajímavé ceny. Ta rozebíraná 500 Ks přetisk za vyvolávačku 25000,- Kč vyšla na neuvěřitelných 61.0000,- + 10 % !!! Diskutované ZAIRE na 175.000,- + 10 % a 500 Sk 2006 s. A stav 1 na 17500,- Kč + 10 %. Takže to mé zakoupené Zaire za
125.000 ještě s 6 bankovkama , které se dobře prodaly , byla asi dobrá koupě. Ale ty ostatní dvě položky mi vyrazily dech.

snad az tak ne?😲
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

No tak to je hukot !!! Ja si nejsem jisty, jestli ta bankovka nebyla ta sama, co byla k mani na veletrhu sberatel za 35000,- .... vsichni si tam klepali na hlavu ... no a vidite !! Podobna (nebo stejna) za takove prachy !!! No to je sila !!!

Ač je drobný útlum kupujících asi znát, byla to jinak aukce jako každá jiná....dost věcí šlo za překvapivě nízké ceny a dost jiných zase za přemrštěné.....i když obojí je relativní.
No začněte šetřit na Aureu... 😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

jenze u pisemne aukce kolikrat nekdo "prisoli" limit aby si to pojistil ...
no a kdyz to udelaji aspon 2 lidi .... jinak by ten pretisk 500 Slovensky stat asi nevysel na 61000,-
ANI NA AUREA🙂
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.